lördag 23 oktober 2010

Shannara´s SaturdayMix #34 - Closed

Veckans utmaning är Closed. Den här dörren är enda vägen in i en jordkällare. Den hittade jag ute vid den legendariska Ornässtugan där Gustaf Wasa gömde sig när det begav sig. Vill ni se mer gå in → här
Paprika

Den här bilden är plåtade i centrala Borlänge. Bilden visar en del av en skulptur som är formad som en paprika. Jag gillar formen och håligheten som ger den kraft i sin struktur. Den är tacksam för barn att få utfortska.


fredag 22 oktober 2010

Wine on ice


Inte världens skarpaste bild men fotografen kom i vilket fall med ;-)

torsdag 21 oktober 2010

Candy


Inte så genomtänkt bild men det ser gott ut!

tisdag 19 oktober 2010

Grafitti


Den här bilderna är plåtat i en övergivet fastighet mellan Sala och Västerås. Jag har många gånger funderat över vilka som skapat just den här grafitti målningarna och vad som egentligen hänt i den här förfallna miljön.
söndag 17 oktober 2010

Rose


Bench

De bilder jag presenterar i det här inlägget är plåtade i Falun en härlig söndag. Det som slog mig var hur fantastiskt det är att samhället erbjuder oss så många fina sittplatser där vi kan slå oss till ro.Shannara´s SaturdayMix #33 - Aim

Veckans tema är "Aim" och jag har hittat två bilder som jag tycker ligger så nära temat det går att komma. Vill ni se fler utmaningar kan ni går in här!


Här ser vi Morgan sikta och sikta. Det ser ut som att han svalt tungan.

Här ser det ut som att Mr Buddha svalt pilen i sin iver att sikta rätt;-)