lördag 15 januari 2011

Fototriss nr 121 tema "Tid"

Den här veckan är temat "TID" och jag vill i det här inlägget presentera min tolkning av temat. Jag har riktat mitt fokus på tolkningen mer än på den höga kvalitén i mina bilder. Det får bli det enkla den här gången.

Vill ni se fler utmaningar kan ni titta in → här! 


(Utmaningen startar kl.00.00 natten mot söndag)


Presentation 1 - Styrd av tid!

För att vi ska klara av vår vardag är vi styrd av tider och tidtabeller. Fungerar in transporterna skapar de irritation och tar massor av energi!


Presentation 2 - Tiden kan vara dyrbar!

Det verktyg som stödjer oss i vår hantering av tiden kan vara dyrbar,  till skillnad från dyrbar tid. 

Presentation 3 - Värdefull tid

Enligt mig den mest intressanta tiden den värdefulla tiden - min fridtid. I dagens hetsiga samhälle får många av oss träna på att vara lata och inte göra någonting men jag tror att det, i framtiden, kommer att vara en lyx att prioritera stillsamhet och ägna tid åt den egna tanken!


fredag 14 januari 2011

Fotoutmaning tema K

Veckans utmaning är bokstaven K och min tolkning är att visa en KumKum ring i silver. Vill ni se fler utmaningar kan ni gå in →Fotoutmaning ABC scandinavia


Jaipur - Den rosa staden - Indien


tisdag 11 januari 2011

Tunatutten

En bild på taket till Borlänges stolthet Kupolen. Visst ser det ut som ett stort rymdskepp som skymtar fram!


Översättning: Tunatutten - Bröstet i Tuna


söndag 9 januari 2011

Onsdagstema #38 "Vilja#

Veckans tema är vilja och här kommer mitt bidrag. Med den här bilden vill jag visa min enorma vilja och längtan efter att få bli en bättre fotograf! Jag bara vill! Det är jag som tittar fram bakom objektiven.Vill ni se fler bidrag gå gärna in → här.