lördag 5 februari 2011

In a dream!


Romsöndag 30 januari 2011

Tema52 en fotoutmaning - LJUS

Idag startar "Tema52 en fotoutmaning" där några av oss fotobloggare, en gång i veckan, visar vår tolkning av en utmaningen. Den här veckan är temat "ljus". Vill ni se hur andra fotografer har löst veckans utmaning kan ni titta in här! 

Min tolkning

Tema ljus är ett tema som jag har brottats en hel del med under veckan och har haft svårt att få till något kreativt. Jag har under veckan tagit bilder på solen i motljus, naturligtvis en bild på ett stearinljus m.m. Vad jag fastade för var den här bilden, som jag labbade lite med och tyckte att den såg ganska konstig ut, men då..............ser jag något i bilden som jag inte såg på bilden i original. Från det lilla fönstret bakom däcket kommer ett spännande ljus som ger spänning i bilden!

Fototriss nr 123 tema "Dröm"

Den här veckan är temat "dröm" och det är inte alltid så enkelt att tolka på ett bra sätt. Jag har försökt hitta ett förhållningssätt som kan vara intressant och tänkvärt men det är inte alltid så enkelt att ha de rätta motiven. Jag har beslutat att beskriva mina drömmar som jag tolkar i nedan tre bilder.

 Vill ni se fler utmaningar kan ni gå in här!


Bild 1: Min dröm.......


.......är att få uppleva den totala friheten både i kropp och själ. Att få uppleva kärlek och åldras med värdighet. Det är en av mina drömmar.

Bild 2 Min dröm.......


....... är att få flytta till Skåne och att dagligen få uppleva de öppna landskapet, vackra miljöer och möta den kontinentala känslan. Det är en av mina drömmar.

Bild 3 Min dröm......


....... att få utveckla mitt konstnärskap och kanske kunna leva några % på det. Det är min dröm.