torsdag 26 augusti 2010

Tegel5 kommentarer:

Peters bildmagi sa...

Love this picture :-)

Pialotta sa...

Rostiga foton= Så fantastiska:)
På frågan om min Macrobild.. Nej, det är inte jag, utan barnbarn med sin mamma:)

Annelie sa...

Läckert!
Så ni var på Samos? Var var ni?
Vi var i Samos stad, inte så bra tyckte vi...
Denna gång åker vi till Kreta igen, den ön är vi lite förälskade i. Den är stor och där finns hur mycket som helst att upptäcka!
Vi kommer att bo i Palatanias, ett lugnt ställe med ett ota anta restaurangen att välja på, och nära till stranden. Hotellet är ett litet familjehotell, där mamman i huset lagar de mest underbara luncher du kan tänka dig, men bara om du säger till på förmiddagen. Hotellet har egentligen ingen restaurang. Hon lagar till familjen, och vill man smaka lagar hon extramycket.....
Det är kärlek i den maten kan jag lova. Egentligen behöver man inte äta mer den dagen, men det gör man ju ändå.... tyvärr.

LissenTo sa...

Annorlunda tegel, som blivit vacker bild.
Ha en skön helg. Lissen

Annelie sa...

Almerida, där har vi en vän som bor. Nu har vi i och för sig inte träffat honom på några år, det blir ju inte så ofta när man bor så långt bort.
Han ser ut som en riktigt inbiten gammal grek, svartmuskig, liten och lite satt. När han öppnar mun strömmar det småländska ur munnen på honom. Och jag kan inte låta bli att le, det stämmer liksom inte. Han är född i Växjö, men hans förräldra flyttade tillbaka till Almerida, fadern trivdes aldrig riktigt i Sverige.
Därifrån är det inte långt till Stavrosstranden. Där har jag upplevt den absolut största matorgasmen i mitt liv! Men förra gången vi var där hade de bytt ägare så det blev inte samma sak.
Visst, jag kan rekommendera vårat lilla hotell, absolut. Enkla rum, ingen direkt utsikt och tala om. Men mysigt, trevligt och nära till allt. Och som sagt, Lolas mat går inte av för hackor.
Gå in och titta på Apollo, Platanias, Lolas hotell....